Εταιρεία

Η εταιρία Caffe’ Luigi Ltd. δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ, σοκολάτας, τσάι, μπισκότα, ζάχαρη, σιρόπια από το 2000. Στόχος μας είναι η άριστη συνεργασία και η ποιότητα των προϊόντων μας. Κύριο αντικείμενό μας είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων CAFFE’ LUIGI dal 1901.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού, στηριζόμαστε σε τρεις πυλώνες. Την εμπορία του καφέ espresso - Caffe’ Luigi dal 1901 και τον προϊόντων με το σήμα Luigi - σοκολατάκια, μπισκότα, ζάχαρη, την παραγωγή και εμπορία των δικών μας προϊόντων: καφέ φίλτρου - Kronberg, ελληνικό - Μερακλής, στιγμιαίο, τσάι, και την οικογένεια των προϊόντων OSCAR a family tradition: σοκολάτες ρόφημα - Maya Classic Chocolate, Instant Cioccolata, ChocoBoom, λευκή σοκολάτα - ChocoBoom White, καφές και σοκολάτα - Freezino, Biscottino, σιρόπια με γεύσεις - Oscar’s Syrup, γρανίτες - Granissimo, καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό (μηχανές espresso, μύλους, γρανιτομηχανές κτλ), διαφημιστικό υλικό (ταμπέλες, φλιτζάνια, θήκες, χάρτινα και πλαστικά ποτήρια κτλ) για καφετέριες, αναψυκτήρια, bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία καθώς επίσης για καφεκοπτεία και super market, πάντα αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Με αφοσίωση και σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρία Caffe’ Luigi Ltd. κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές. Η εταιρία κατέχει σήμερα μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη βασιζόμενη στην συνεργασία και την ποιότητα.

Μεγάλη σημασία αποτελεί για την εταιρία μας η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση (after sales service) και για το λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα το οποίο σαν κύριο στόχο του έχει τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές μέσω των εκπαιδευμένων συνεργατών μας (πωλητές & αντιπρόσωποι), καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου.

Στόχοι μας, για το άμεσο μέλλον, είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και των αντιπροσώπων μας, οι εξαγωγικές δραστηριότητες και η εισαγωγή στην ελληνική αγορά νέων ποιοτικών προϊόντων.


Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο σημαντικό πόρο και το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας.

Λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και συστηματική ενημέρωση με εσωτερικά και εξωτερικά σεμινάρια σε θέματα που άπτονται του τομέα δραστηριότητάς τους.

 

 • Παναγιώτης Ν. Χάσκος - Διευθύνων Σύμβουλος

  Ο Παναγιώτης Χάσκος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας HASKOS από το 2000. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων αφού για πολλά χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτης και μέτοχος άλλων γνωστών επιχειρήσεων εστίασης. Επίσης, μέχρι και σήμερα είναι μέτοχος εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων. Με σπουδές BSc και MSc Management από την Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics) και MBA από το ALBA Graduate Business School (ALBA).

 • Κάτια Δάρατζη - Υπεύθυνη Οικονομικών

  Η Κάτια εργάζεται στην εταιρεία μας από τη πρώτη μέρα της ίδρυσης της. Από το 2000 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνη οικονομικών και η συνεισφορά της στη εταιρία είναι πολύ μεγάλη. Έχει σπουδάσει στις σχολές Σ.Β.Ι.Ε. και ταυτόχρονα εργαζόταν στο χώρο της εστίασης. Ο ρόλος της είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αποτελεί βασικό στέλεχος της εταιρείας μας.

  E-mail: daratzi@haskos.com


 • Διονύσης Καρβέλας - Υπεύθυνος Λογιστηρίου

  Ο Διονύσης είναι ο λογιστής της εταιρίας μας. Εργάζεται πολλά χρόνια στο πλευρό μας όπως και για άλλες εταιρείες.

  E-mail: karvelas@haskos.com


 • Θωμαή Γρηγορίου - Νομικός Σύμβουλος

  Η Θωμαή είναι η δικηγόρος της εταιρείας από το 2002.

  E-mail: grigoriout@haskos.com


 • Παναγιώτα Παπάζογλου - Υπεύθυνη Marketing

  Η Παναγιώτα εργάζεται στην εταιρεία μας από τον Ιούνιο του 2015. Έχει μεγάλη πείρα στο χώρο της Διαφήμισης και του Marketing καθώς έχει εργαστεί σε μεγάλες Διαφημιστικές εταιρίες (FORTUNE SA και GLOBAL ADVERTISING μέλος του BBDO GROUP)

  E-mail: papazoglou@haskos.com


 • Γεώργιος Σεληθωμάς - Διευθυντής Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2009. Έχει μεγάλη πείρα στο χώρο του καφέ καθώς έχει εργαστεί σε γνωστή εταιρία καφέ για πάνω από 10 χρόνια.

  E-mail: selithomas@haskos.com


 • Αθανασία Μηλίτση - Υπεύθυνη Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Η Αθανασία συνεργάζεται με την εταιρεία μας από το 2012. Με δεκαετή εμπειρία στις πωλήσεις από την Toyota και πενταετή προϋπηρεσία στον χώρο του καφέ.

  E-mail: militsi.a@haskos.com


 • Χαράλαμπος Καραγκίκας - Υπεύθυνος Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Ο Χαράλαμπος έχει προϋπηρεσία 22 χρόνια ως βασικός μέτοχος σε γνωστές επιχειρήσεις Εστίασης αλλά και Κατασκευαστικών Εταιριών-Real estate.

  E-mail: karagikas@haskos.com


 • Γεώργιος Σπανός - Business Development Manager

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρία μας από το 2015.

  E-mail: spanos@haskos.com


 • Γεώργιος Διαμαντόπουλος - Υπεύθυνος Logistics

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2015. Είναι υπεύθυνος αποθήκης και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αποθήκες μεγάλων εταιρειών όπως: CAROUZOS, REPLAY, NISSAN και BMW. Επίσης, έχει εργαστεί και σαν barista στο χώρο της καφεστίασης.

  E-mail: diamantopoulos@haskos.com


 • Μιχάλης Λευτάκης - Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος

  Ο Μιχάλης εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2009. Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και συντήρηση των μηχανών καφέ. Ο Μιχάλης έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια σε μεγάλη εταιρεία καφέ.

  E-mail: leftakis.m@haskos.com


 • Κυριάκος Πανταζόπουλος - Βοηθός Τεχνικού Τμήματος

  Ο Κυριάκος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2017. Το αντικείμενό του είναι η σωστή λειτουργία και συντήρηση των μηχανών καφέ.

  E-mail: pantazopoulos@haskos.com


 • Δημήτρης Χαλκιάς - Οδηγός

  Ο Δημήτρης εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2017. Είναι υπεύθυνος για τη σωστή και άμεση παράδοση των προϊόντων της εταιρείας.

  E-mail: chalkias@haskos.comΗ εταιρεία μας έχει αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρίες του εξωτερικού.

 


Η εταιρεία HASKOS μετά από 10 χρόνια στον χώρο του χονδρικού εμπορίου καφέ και συναφών ειδών υποδέχεται το 2011 με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου της καφεκοπτείου. Πρόκειται για έναν χώρο όπου οι λάτρεις του καφέ μπορούν να προμηθευτούν εκλεκτούς καφέδες espresso, φρεσκοκομμένο ελληνικό, γευστικές σοκολάτες, αρωματικά τσάι, καθώς και άλλα προϊόντα για το σπίτι ή το γραφείο. Επίσης, μηχανές espresso, φλιτζάνια, καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παρασκευή και την απόλαυση των προϊόντων μας είναι στην διάθεση σας.

Η «απαίτηση» των καταναλωτών να απολαμβάνουν τα προϊόντα μας στον χώρο τους, οδήγησε την εταιρεία HASKOS στην δημιουργία ενός σύγχρονου καφεκοπτείου, στο οποίο μπορούν να ενημερώνονται από τους συνεργάτες μας για τα μυστικά του καφέ και την παρασκευή τους.

Το πρώτο μας καφεκοπτείο στεγάζεται στην έδρα της εταιρείας μας, επί της οδού Υμηττού 217 στο Παγκράτι. Όραμα μας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να προχωρήσουμε στην ίδρυση νέων καταστημάτων και στην ανάπτυξη μιας αλυσίδας σύγχρονων καφεκοπτείων, ώστε όλοι οι καταναλωτές να μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα μας σε τιμές χονδρικής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη που δείχνετε στην εταιρεία μας εδώ και δέκα χρόνια και σας περιμένουμε στο νέο χώρο μας για να γνωριστούμε και να σας μυήσουμε στα μυστικά του καφέ.