Ποιοί είμαστε

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το πιο σημαντικό πόρο και το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας.

Λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και συστηματική ενημέρωση με εσωτερικά και εξωτερικά σεμινάρια σε θέματα που άπτονται του τομέα δραστηριότητάς τους.

 

 • Παναγιώτης Ν. Χάσκος - Διευθύνων Σύμβουλος

  Ο Παναγιώτης Χάσκος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας HASKOS από το 2000. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων αφού για πολλά χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτης και μέτοχος άλλων γνωστών επιχειρήσεων εστίασης. Επίσης, μέχρι και σήμερα είναι μέτοχος εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων. Με σπουδές BSc και MSc Management από την Οικονομική Σχολή του Λονδίνου (London School of Economics) και MBA από το ALBA Graduate Business School (ALBA).

 • Κάτια Δάρατζη - Υπεύθυνη Οικονομικών

  Η Κάτια εργάζεται στην εταιρεία μας από τη πρώτη μέρα της ίδρυσης της. Από το 2000 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνη οικονομικών και η συνεισφορά της στη εταιρία είναι πολύ μεγάλη. Έχει σπουδάσει στις σχολές Σ.Β.Ι.Ε. και ταυτόχρονα εργαζόταν στο χώρο της εστίασης. Ο ρόλος της είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αποτελεί βασικό στέλεχος της εταιρείας μας.

  E-mail: daratzi@haskos.com


 • Διονύσης Καρβέλας - Υπεύθυνος Λογιστηρίου

  Ο Διονύσης είναι ο λογιστής της εταιρίας μας. Εργάζεται πολλά χρόνια στο πλευρό μας όπως και για άλλες εταιρείες.

  E-mail: karvelas@haskos.com


 • Θωμαή Γρηγορίου - Νομικός Σύμβουλος

  Η Θωμαή είναι η δικηγόρος της εταιρείας από το 2002.

  E-mail: grigoriout@haskos.com


 • Παναγιώτα Παπάζογλου - Υπεύθυνη Marketing

  Η Παναγιώτα εργάζεται στην εταιρεία μας από τον Ιούνιο του 2015. Έχει μεγάλη πείρα στο χώρο της Διαφήμισης και του Marketing καθώς έχει εργαστεί σε μεγάλες Διαφημιστικές εταιρίες (FORTUNE SA και GLOBAL ADVERTISING μέλος του BBDO GROUP)

  E-mail: papazoglou@haskos.com


 • Γεώργιος Σεληθωμάς - Διευθυντής Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2009. Έχει μεγάλη πείρα στο χώρο του καφέ καθώς έχει εργαστεί σε γνωστή εταιρία καφέ για πάνω από 10 χρόνια.

  E-mail: selithomas@haskos.com


 • Αθανασία Μηλίτση - Υπεύθυνη Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Η Αθανασία συνεργάζεται με την εταιρεία μας από το 2012. Με δεκαετή εμπειρία στις πωλήσεις από την Toyota και πενταετή προϋπηρεσία στον χώρο του καφέ.

  E-mail: militsi.a@haskos.com


 • Χαράλαμπος Καραγκίκας - Υπεύθυνος Πωλήσεων (HO.RE.CA)

  Ο Χαράλαμπος έχει προϋπηρεσία 22 χρόνια ως βασικός μέτοχος σε γνωστές επιχειρήσεις Εστίασης αλλά και Κατασκευαστικών Εταιριών-Real estate.

  E-mail: karagikas@haskos.com


 • Γεώργιος Σπανός - Business Development Manager

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρία μας από το 2015.

  E-mail: spanos@haskos.com


 • Γεώργιος Διαμαντόπουλος - Υπεύθυνος Logistics

  Ο Γιώργος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2015. Είναι υπεύθυνος αποθήκης και στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αποθήκες μεγάλων εταιρειών όπως: CAROUZOS, REPLAY, NISSAN και BMW. Επίσης, έχει εργαστεί και σαν barista στο χώρο της καφεστίασης.

  E-mail: diamantopoulos@haskos.com


 • Μιχάλης Λευτάκης - Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος

  Ο Μιχάλης εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2009. Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και συντήρηση των μηχανών καφέ. Ο Μιχάλης έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια σε μεγάλη εταιρεία καφέ.

  E-mail: leftakis.m@haskos.com


 • Κυριάκος Πανταζόπουλος - Βοηθός Τεχνικού Τμήματος

  Ο Κυριάκος εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2017. Το αντικείμενό του είναι η σωστή λειτουργία και συντήρηση των μηχανών καφέ.

  E-mail: pantazopoulos@haskos.com


 • Δημήτρης Χαλκιάς - Οδηγός

  Ο Δημήτρης εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2017. Είναι υπεύθυνος για τη σωστή και άμεση παράδοση των προϊόντων της εταιρείας.

  E-mail: chalkias@haskos.com